Contact

Fotolijst "Aanbiddelijk"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Drie personen die je aanbidden, is dat niet heerlijk? Deze fotolijst "Aanbiddelijk" kun je ook vullen met een foto van de chocolade die je vriend of vriendin zo lekker vindt of met een popidool. Een grappig cadeau-idee voor hem of haar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze fotolijst kun je alle kanten op. Drie figuren aanbidden degene die op de foto staat. Nu is het aan jou de vraag wie deze drie mensen aanbidden. Zegt je vriend of vriendin dat hij of zij je altijd aanbidt, dan kun je natuurlijk een leuke foto van jezelf erin doen! De fotolijst is wit van kleur en past daardoor in vrijwel elk interieur. Ook op kantoor is deze grappige fotolijst vast en zeker een echte blikvanger!

Aanbidden kun je natuurlijk alles en iedereen. Sommige mensen aanbidden ook hun favoriete chocolade of een zanger of zangeres. In dat geval kun je deze bijzondere fotolijst natuurlijk voorzien van een fraaie afbeelding van een chocoladereep of een popster. Uiteindelijk zijn het de drie figuren aan de voorkant die dit cadeau zo origineel maken.

Deze fotolijst "Aanbiddelijk" is een leuk cadeau om met de kerstdagen te schenken, maar kan net zo goed tijdens de pakjesavond van Sinterklaas of als verjaardagscadeau worden gegeven. Ook als spontaan cadeau om iemand mee te verrassen is de fotolijst prima geschikt. De ontvanger kan nadien natuurlijk altijd de foto een keertje omwisselen en iets of iemand anders laten aanbidden!

Productdetails

  • Fotolijst wit
  • Plaats voor een foto van 10 x 15 cm
  • Inclusief drie kleine figuren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:20:32+00:00