Contact

Fotogalerij met 24 fotomapjes

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je collega heeft net een nieuw huis en vraagt zich af waar ze die ene witte muur nog mee moet opvullen? Hier is het ultieme cadeau-idee! Deze kleine fotogalerij met mapjes. Ook heel leuk om jezelf cadeau te doen. Voor al die verjaardagskaarten die je maar niet weg wilt doen bijvoorbeeld.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb jij ook een vriendin met een foto- en kaartenverzameldrang? Wie niet! Of misschien ben je het zelf wel en is de doos met herinneringen zo langzamerhand vol aan het raken. Dan is hier de oplossing: deze leuke fotogalerij met mapjes waarin je alle memorabilia kwijt kan. Hup, uit de doos en aan de wand ermee. Is toch ook zonde om al die leuke prulletjes in een doos te laten verdwijnen. Er is vast nog een plekje aan de muur waar deze fotogalerij tot zijn recht komt - en zo heb je tenminste plezier van je verzameling. Omdat het naar wens in te richten is, is dit ook een erg leuk cadeau. Eigenlijk sla je de plank nooit mis, want iedereen - jong of oud - heeft altijd een hoop foto´s, kaarten of wat dan ook liggen.

Vaak is de zin er niet om spijkers in de wand te slaan en fotolijstjes op te hangen. Het is ook moeilijk te bepalen hoe je iets wilt hebben en welke kleur lijstjes bij elkaar passen, en wat nu als de foto´s of kaarten dan bij de kleur van de lijstjes vloekt. Typisch een klusje om uit te stellen dus, terwijl het juist zo leuk is om deze mapjes te vullen met alles wat jij leuk vindt. Doordat deze fotogalerij volledig transparant is past het in ieders inrichting dus geen gedoe meer op dat gebied. Verder zit het accessoire vast aan de bovenkant en zijn de mapjes voorzien van stevige omhulsels - geen geschuif en gepriegel dus. Ook CD-hoesjes kunnen erin zonder dat meteen je hele zorgvuldig ingerichte verzameling naar beneden komt zeilen. Ideaal! Dit is zo`n cadeau dat iedereen altijd op prijs stelt. Het kan overal worden opgehangen en door het lichtgewicht kan het ook makkelijk verplaatst worden. Uiteraard kun je de inhoud naar eigen invulling en indeling wijzigen dus je kiest zelf waar je naar kijkt.

Productdetails

  • 24 fotomapjes à 15 x 10,5 cm / 10,5 x 15 cm
  • Lengte: 164 cm
  • Breedte: 27 cm
  • Hoogwaardige kwaliteit, 2 metalen oogjes
  • Materiaal: PVC, ftalaat-vrij

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:43:24+00:00