Contact

Fotofontein

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Mooie vakantiefoto's, kaartjes van een legendarisch concert en de foto's uit de fotoautomaat tijdens een bezoekje aan Berlijn, al deze fraaie herinneringen komen samen in de fonkelende fotofontein. De metaalkleurige fontein ziet er fantastisch uit op een commode, vensterbank of op tafel. Een origineel cadeau-idee voor liefhebbers van een modern interieur.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze levendige fotofontein toont maximaal 18 verschillende kaarten, foto's, theaterkaartjes of soortgelijke herinneringsstukken. Na de zomervakantie is het natuurlijk tijd om de zonnige vakantiefoto's in de fotofontein te hangen, maar rond de kerstdagen kan de fotofontein er weer heel anders uitzien. Door de gebogen vorm blijft het een decoratief en modern accessoire met veel persoonlijke tintjes. Daarmee trekken de foto's veel meer aandacht dan op een computer, waarop de digitale beelden na het dichtklappen van de laptop alweer zijn verdwenen.

Ook het fotoalbum moet het afleggen tegen deze sierlijke fontein, want bij de fontein hoef je niet telkens een bladzijde om te slaan. Sterker nog, je hoeft de foto's ook niet uit de kast te halen zoals bij het fotoalbum. Ze zijn direct te zien als je de kamer binnenloopt en ze blijven gewoon hangen waar ze zijn. Je kunt met deze fotofontein ook experimenteren door er zelfgemaakte, artistieke tekeningen aan te hangen en zo een decoratief kunstwerk te creëren.

De fotofontein past in iedere woning. Hij kom ook altijd van pas, want ansichtkaarten of foto's van vroeger heeft iedereen wel in huis. De fontein is bewust eenvoudig vormgegeven. Door het gebruik van hoogglanzend nikkel is de fotofontein een fraai, decoratief cadeau voor liefhebbers van een stijlvol interieur!

Productdetails

Fotofontein

  • Nikkel
  • Afmetingen: ca. 36 x 43 cm
  • Voor 18 foto's, ansichtkaarten, e.a.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:16:29+00:00