Contact

Fotoalbum & fotolijst voor de bruiloft

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het idee is geniaal. Het fotoalbum staat niet meer verstopt in de kast, maar bevindt zich achter de fotolijst, die de cover van het album is. Omgeven door een romantisch design met hartjes trekt de fotolijst de nodige aandacht en vind je al snel de andere 48 fraaie foto's die zich dus direct achter de coverfoto bevinden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Fotoalbums gaan al snel verloren in stoffige kasten of blijven te lang in een verhuisdoos liggen. Fotoalbum & fotolijst voor de bruiloft maakt korte metten met die traditie. Speciaal voor de bruiloftsfoto's is dit album met de functie van een fotolijst in het leven geroepen. De voorkant van het album heeft de vorm en het uiterlijk van een fotolijst. Hierin plaats je de mooiste foto van de bruiloft!

Loopt iemand naar de fotolijst toe, dan merkt hij of zij dat er nog een album aan vastzit. Dat is dé gelegenheid om de andere foto's ook eens te bekijken. Hierdoor krijgen de foto's van de mooiste dag in je leven ook de aandacht die ze verdienen. Bovendien hoef je niet op zoek te gaan naar een plekje om het fotoalbum op te bergen, want het staat nu gewoon op tafel, op de vensterbank of op een ander opvallend plekje in huis.

Deze fotoalbum & fotolijst voor de bruiloft is geschikt om na de bruiloft met zelfgemaakte foto's cadeau te doen of als huwelijkscadeau te schenken. Ook voor ouders van het bruidspaar is dit een cadeau waar ze vast en zeker erg blij mee zullen zijn.

Productdetails

  • Fotoalbum met fotolijst
  • Album voor 48 foto's à 10 x 15 cm
  • Lijst: 17 x 18 x 4,5 cm
  • Om het album neer te zetten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:33:18+00:00