Contact

Foto-onderzetter "Polaroid"

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Wat een leuk idee! Deze onderzetters van gehard glas bieden een prachtige mogelijkheid je lievelingsfoto's en kiekjes op een originele manier te presenteren. Deze set van 4 onderzetters zijn den stuk leuker en decoratiever dan de normale onderzetters voor bekers en glazen! Dit is een originele verrassing voor iedereen die houdt van opvallende woondecoratie. Een absolute aanrader!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Meestal heb je geen moeite om bekers of glazen op onderzetters te zetten, want ze zijn meestal niet het mooiste detail op de eettafel of in de woonkamer. Maar op deze onderzetters wil je eigenlijk helemaal geen beker zetten! In de onderzetters uit gehard glas zijn namelijk de leukste, mooiste en grappige foto's ingestoken.

Alle familieleden krijgen een eigen onderzetter. Misschien de leukste foto's van de laatste vakantie? Kleine Tim aan het strand, Ingrid op een kameel of oma met een enorme portie pasta. Iedere gast zal deze onderzetters heel nauwkeurig bestuderen en zien dat alle familieleden hier op tafel liggen. Je kunt in deze onderzetters namelijk gemakkelijk foto's van vrienden of familie inschuiven. Zo heb je bij het koffiedrinken altijd de leukste momenten bij je en het zorgt altijd voor gespreksstof. En alle gasten zullen natuurlijk vragen naar de bijzondere momenten die hier voor hen op tafel liggen. Deze onderzetters vervelen nooit!

De onderzetters worden in een set van 4 stuks geleverd. Het is gemakkelijk om de foto's te verwisselen. Bij de volgende vakantie heb je vast ook weer momenten die je graag bij het theedrinken wilt zien. Natuurlijk kun je het ook cadeau doen aan bijzonder persoon. Misschien kan je alvast een selectie maken en het zo tot een hele bijzondere verrassing maken. Originele woondecoratie!

Productdetails

  • Set van 4 stuks 
  • Uit gehard glas
  • Voor het zelf inzetten van foto's (verwisselbaar)
  • Maximale grootte van de foto's: 8,2 x 8.2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T05:35:04+00:00