Contact

Formule horloge

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vind je normale horloges ook zo saai? Dan is het nu tijd voor een uitdaging met dit Formule Horloge. Dit horloge toont geen tijd in getallen maar in Wiskundige Formules.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je zou er niet snel bij stil staan dat wanneer je naar je eigen horloge kijkt het vaak de stapsgewijs geplaatste getalen zijn die je eigenlijk afleest, niet de stand van de wijzers. Dit lijkt een klein detail tot je de cijfers verandert door bijvoorbeeld wiskundige formules. Het Formule Horloge doet dit en laat meteen zien dat je jezelf al snel zal betrappen op het uitvoeren van de meest ingewikkelde formules om toch met zekerheid de tijd te kunnen aangeven. En daarmee doet dit horloge precies waar het voor bedoeld is.

Het strakke design van dit horloge in combinatie met de heerlijke nerdy formules zijn een statement op zich. Maar wie dit horloge een tijdje draagt zal al gauw de formules beginnen te begrijpen en mensen flink imponeren met hun nieuw opgedane wiskundige kennis.

Het Formule Horloge is een geweldige afwisseling van saaie horloges. Elk uur toont je een andere wiskundige formule waarvan het antwoord uiteraard het tijdstip is. Al gauw zal jij bekend zijn met de meest ingewikkelde en willekeurige wiskundige formules.

Het Formule Horloge is waterdicht waardoor je zelfs onder de douche de berekeningen kan oefenen en uit je hoofd leren. Hij werkt op een SR626SW batterij welke samen met het Formule Horloge wordt geleverd zodat je hem meteen om je pols kan binden. Fantastisch als cadeau voor echte rekenwonders en liefhebbers van leuke en afwijkende horloges.

Productdetails

  • Vervangt elk uur door een wiskundige formule
  • (spat)Waterdicht
  • Werkt op 1x SR626SW batterij (inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T22:55:22+00:00