Contact

Flower app voor op kantoor

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

De meeste kantoren herken je direct aan de gerangschikte ordners in de kast. Saai natuurlijk, maar met deze flower apps fleur je het kantoor meteen helermaal op. de minivaasjes zijn makkelijk op de rug van de ordner te bevestigen en kunnen vervolgens worden voorzien van een leuk bloemetje. Een origineel en kleurrijk cadeau!

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Grijs, zwart en wit zijn altijd zo´n beetje de meest gangbare kleuren voor ordners geweest. Hoewel ze tegenwoordig ook in bonte kleuren verkrijgbaar zijn, ogen ze toch altijd nog erg stoffig en een beetje muf. Deze originele flower apps zorgen ervoor dat zelfs het saaiste kantoor helemaal opfleurt!

De rechthoekige basisplaat wordt op de rug van de ordner bevestigd en vervolgens kan de flower app erop worden geklemd. Aan de bovenkant van de plaat is nog voldoende ruimte om te schrijven, zodat duidelijk is welke documenten zich in de ordner bevinden. In het midden van de basisplaat hangt nu de flower app, die gevuld kan worden met een vrolijk bloemetje naar keuze. Daardoor ziet het kantoor of de werkkamer er opeens levendig en vrolijk uit!

Het grote voordeel is dat het bloemetje nergens in de weg staat en toch voor decoratie zorgt. De kleine buisjes kunnen met water worden gevuld, zodat de bloem wordt gevoed en lang in leven blijft. De van silicone vervaardigde houdertjes zijn natuurlijk waterdicht en zijn zelfs afgesloten. Een originelere manier om een kantoor op te vrolijken is nauwelijks denkbaar. De flower apps zijn klein, maar fijn. Ook een ideaal cadeau voor de studeerkamer van papa!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T05:55:01+00:00