Contact

Florida - de vaas van de toekomst

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Laat je prachtige bloemen nog meer opvallen door middel van deze bijzondere vaas. Met behulp van de vaas Florida lijkt het net alsof de bloemen op hun eigen stengels staan. Een indrukwekkend gezicht. Je gasten en ander bezoek zullen verrast zijn, bij het zien van deze eyecatcher. Door een makkelijke truc maak je een indrukwekkende tafeldecoratie.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met behulp van de bijzondere vaas Florida worden je mooie bloemen op een heel speciale manier gepresenteerd. Door een trucje lijkt het net alsof de bloemen zonder enige hulp op hun eigen stengels blijven staan. Hiermee creëer je het beeld van een natuurlijke bloemenweide maar dan met alleen de bloemen die je zelf uitgezocht hebt. Deze bloemen blijven net zo lang fris en mooi als bloemen in een gewone vaas. Het trucje is eenvoudig te verklaren. In de schaal staan 4 koperen staafjes, hierop prik je de stengels van de bloemen. De bloemen worden van water voorzien door middel van deze koperen staafjes. Perfect voor mensen die wel van bloemen houden maar geen tijd in het verzorgen willen investeren.

Met dit cadeau wordt je geheel zonder magie betoverd. Maak gebruik van deze prachtige en unieke vaas en decoreer je tafel hiermee. Je gasten zullen versteld staan en zich over het trucje van de staande bloemen verbazen! Een uniek cadeau-idee voor iedereen die aparte en mooie decoratiestukken weet te waarderen. Door zijn eenvoudige design en simpele, witte kleur past de vaas op elke tafel. Een ware sensatie voor elke ruimte in je huis. Ook in de keuken of op de logeerkamer maak je een goede indruk met deze bijzondere vaas! Vrienden en familie met groene vingers maak je vast erg blij met de vaas Florida. Maar ook mensen die wel van bloemen en planten houden, maar er simpelweg de tijd niet voor hebben zijn geschikt voor deze vaas. Aangezien de bloemen zichzelf van water voorzien. Origineel en een praktisch cadeau-idee.

Productdetails

  • 1 aardewerken schaal
  • 4 messing-pins
  • Acrylglas ondersteuning van 6 mm hoog

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:02:24+00:00