Contact

Flessenpost vanuit het hart

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een teken van liefde als boodschap in een onverwachte verpakking. Met deze set romantische flessenpost kun je je hart laten spreken. Een perfect valentijnscadeau, maar ook altijd geschikt voor een romantisch moment, wanneer dan ook!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zeg dat je verschrikkelijk verliefd bent, maar doe het wel op een originele manier! Maak van deze set met glas, kurk, stickers en liefdesgroet een flessenpost die regelrecht uit je hart komt. Beschrijf het stijlvolle kaartje met “love notes” stempel, rol het in elkaar en stop het in het flesje met de kurk. Nu is het alleen nog een kwestie van het juiste moment kiezen om de bijzonder creatief vormgegeven liefdesboodschap over te brengen en het hart van de partner sneller te laten slaan.

Deze persoonlijke 'message in a bottle' kun je natuurlijk spontaan op het strand vinden als jullie een strandwandeling maken, je kunt het voor de deur leggen of op het bureau van de geliefde persoon.

Wie een beetje moed heeft, die geeft het flesje persoonlijk af en geeft er als extraatje nog een hartelijke lach bij. Een cadeau om de belangrijkste mensen in je leven te vertellen hoe belangrijk ze voor jou zijn of om juist die ene persoon nog eens, of voor de eerste keer, duidelijk te maken dat je hart heeft gesproken en dat je de woorden meteen hebt genoteerd en vervolgens in een flesje hebt gestopt. Romantische flessenpost met een boodschap vanuit het hart, dat komt altijd aan!

Productdetails

  • Set met fles, kurk, briefje om in te vullen en stickers
  • In cadeauverpakking
  • Materiaal: glas, kurk, papier
  • 4,5 x 4,5 x 10 cm
  • Om zelf mee te knutselen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:59:36+00:00