Contact

Flessenopener “Hamer” met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Na urenlang timmeren zit de werkdag er eindelijk op. Tijd om de hamer om te draaien! Deze hamer en flessenopener kun je personaliseren en daarmee heb je een passend cadeau in handen voor degene die na het werk graag nog even wat drinkt.

€ 24,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

"Het einde van de werkdag en het begin van het weekend, dat zijn vaak momenten om de boel even de boel te laten en na een drukke dag heerlijk te ontspannen. De een drinkt er graag een biertje bij, de ander een koude frisdrank. Deze flessenopener 'einde werkdag hamer' is speciaal voor die momenten in het leven geroepen.

De hamer is van staal en kan ook gewoon als hamer worden gebruikt. Dus een timmerman zal met dit cadeau bijzonder in zijn nopjes zijn. Maar ook iedereen met een ander beroep weet wat er met deze symbolische hamer wordt uitgedrukt. Bovendien heeft iedereen wel een hamer in huis nodig om een keer iets op te hangen of in elkaar te timmeren.

Deze flessenopener is een te personaliseren cadeau, want op de stalen steel tussen het handvat en de kop is ruimte om een persoonlijke tekst te laten graveren. Het deel van roestvrij staal biedt maar liefst 20 tekens om je uit te drukken. Je kunt hier je creativiteit tonen door bijvoorbeeld te schrijven dat het besluit om na afloop van het werk nog iets te drinken een hamerstuk is. Dat betekent dat over het besluit geen discussie meer nodig is!"

Productdetails

  • "Hamer & flessenopener
  • Te graveren met maximaal 20 tekens
  • Materiaal: roestvrij staal / rubber
  • 26,3 x 3,7 x 11 cm
  • Gewicht: 383 g"

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T00:44:23+00:00