Contact

Flesopener "Fietsketting"

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ken jij een fietsliefhebber en ben je op zoek naar een uniek cadeautje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een flesopener an sich is al zo'n item dat overal zoekraakt, maar nu raak je 'm nooit meer kwijt door de fietsketting die eraan hangt. Handig en het staat nog leuk ook. Weg met die saaie metalen openers, jij maakt de blits. Ps: nee, je kan 'm niet echt gebruiken voor je fiets, ook niet met een borreltje op.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Niet vies van een biertje? Begrijpelijk, herken je deze situatie: eindelijk is het weekend aangebroken, je hebt je al de hele week verheugd op dat koude biertje en op het moment dat je het pakt, is er in de wijde omtrek (weer) geen opener te bekennen? 'Je had 'm toch hier neergelegd?'. Na 7 pogingen zet je het flesje maar met pijn in je hart tegen je aanrecht om het te openen. Die tijd is nu voorbij!

Dit is zowel grappig om te geven als om te krijgen, en al helemaal als je een fietsliefhebber in je vriendenkring hebt. Overigens ook heel handig voor jezelf, vanwege de ketting die eraan zit. Nu valt die opener wel op in je la, of je ziet ‘m in ieder geval direct hangen aan die knop in je keuken. Neem als gastheer/vrouw op een feestje het zekere voor het onzekere en bewaar 'm in je broekzak. En heb je er al aan gedacht hoe tof deze flessenopener is voor die vriend die gek is van fietsen? Behalve uniek is dit accessoire ook heel handig voor onderweg: je mocht maar eens een tochtje willen maken met je trouwe stalen ros en dorst krijgen. Dan hoef je niet meer per se ergens te gaan zitten als je geen tijd wilt verspillen. Gewoon hups, die supermarkt in, flesje mee, dop eraf en terug op de pedalen. Zo makkelijk kan het zijn.

Maar behalve op de trappers maak je in het weekend natuurlijk ook de blits met deze opener. Let maar eens op hoe dicht iedereen bij je in de buurt blijft met die handige opener binnen handbereik. Geen verwonde duimen meer van het flesjes openen, geen ingedeukte aanrechten, stoepjes of wat dan ook. We houden het gewoon netjes en je hebt nog wat leuks ook. Ook goed tegen de stress trouwens, nu krijg je er in ieder geval geen smerige handen van. Win-win!

Productdetails

  • Afmeting: circa 12 x 5 cm
  • Lengte van de ketting: circa 30 cm
  • Materiaal: metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T09:59:27+00:00