Contact

Festival poncho

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hebben de weergoden weer regen voorspeld? Geen enkel probleem! Want wie laat zich nu bang maken door die paar regendruppels? Met deze stijlvolle poncho in cool pixel-monster-design ben jij namelijk op slecht weer en stortbuien voorbereid! Handig, leuk en makkelijk mee te nemen: een authentiek cadeau voor festivalbezoekers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je alles ingepakt? Blikken bier en blikken ravioli, oploskoffie, slaapzak, tent en wat kleding. Maar een belangrijk ding vergeet je ieder jaar weer: regenkleding! Een absolute must voor ieder festival. Misschien ben jij bij hoge temperaturen wel opgelucht als er wat verkoelende regen valt.

Toch is het niet erg aangenaam als het uren achter elkaar regent en jij in de stromende regen van je favoriete band wil genieten. En natte kleren helpen ook niet echt als je lekker wilt dansen op je lievelingsmuziek. Een opengescheurde vuilniszak is bovendien ook niet echt beschermend tegen de regen en doet je festival-oufit weinig goeds. Als je stijlvol op een festival door de regen wilt lopen, dan is de grappige festival-poncho de ideale oplossing! De regenjas is bovendien ook nog eens vormgegeven als een pixel-monster, waardoor je outfit alleen nog maar cooler wordt. Het is dus niet alleen een geweldige bescherming tegen de regen, maar ook nog eens een ware blikvanger.

Wedden dat alle andere festivalbezoekers jaloers op zullen kijken hoe jij de regen zo elegant trotseert? En bovendien kan je hiermee ook je vrienden nog eens erg blij maken. Stop er een paar in je tas. Zo kan je niet alleen jezelf beschermen, maar bij regen ook nog eens je vrienden een groot plezier doen! Zij zullen maar al te graag deze geweldige poncho dragen!

Productdetails

  • Regenponcho met pixel-monster-design
  • One-size 
  • Lichtgewicht en handzaam
  • Verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T19:01:35+00:00