Contact

Feestmuts "eenhoorn"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Fantastisch en bijna ongelooflijk! Met deze set van vier feestmutsen transformeer jij jouw gasten bij het volgende feest om in eenhoorns. Zo breng je een flinke dosis glamour in het feestgedruis. De feestmutsen met kleurrijke sleep zijn een ware must-have op een volgende verjaardag of housewarming. Met deze mutsen wordt ieder feestje fabelachtig en onvergetelijk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je nog op zoek naar een goed motto of thema voor het aanstaande feestje. Wij hebben de gouden tip: wees fabelachtig en fantastisch! Om daadwerkelijk fabelachtig en ongelooflijk sprookjesachtig te kunnen zijn, heb je natuurlijk de juiste instelling nodig. Daarnaast is natuurlijk ook het uiterlijke vertoon niet onbelangrijk. En juist daarbij kunnen wij een handje helpen: deze prachtige glinsterende „eenhoorn-hoornen“ met kleurrijke sleep maakt iedere gast op het feestje prachtig.

Zet de hoorns gewoon op hun hoofd: een originelere feestmuts zul je niet vinden. Wat een pracht en praal! Gelukkig bevatten de feestmuts-sets meteen 4 eenhoorns, zodat je meteen meerdere gasten hiermee blij kunt maken. Zo kun jij zelf bepalen of je wil dat iedere gast zo'n bijzondere feestmuts moet krijgen. Of wil je ze alleen voorbehouden aan de meest bijzonder fantastische vrienden op je feestje? Reken er maar op dat al jouw gasten zo'n geweldige hoorn op hun hoofd willen hebben en dat iedereen zal proberen er eentje te bemachtigen! Ook wordt de sfeer ineens veel spannender en sprookjesachtiger als iedereen deze feestmutsen op heeft.

Deze eenhoorn-hoornen kunnen die ene verjaardag of dat leuke feestje onvergetelijk maken. Verheug je in ieder geval vast op de foto's!

Productdetails

  • Set van vier
  • met kleurrijke sleep

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T00:50:08+00:00