Contact

Feestballonnen om zelf te decoreren

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heb je nog genoeg puf? Dan kan het feest losbarsten. Het feest wordt nog leuker met deze grappige ballonnenparade! Voor je het weet is de hele partylocatie prachtig versierd met deze grappige koppen, zoals een heks, een fee, een koala en ook nog een varken. Dit is slechts een kleine greep uit de grappige gasten, die jouw feest helemaal geweldig zullen maken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een luchtig plezier! Feestballonnen zijn sowieso altijd al echte blikvangers op feestjes. Ze geven de feestruimte met hun kleuren en vormen iets bijzonders en feestelijks. Maar deze exemplaren vormen in de categorie „feestdecoratie“ wel een hele bijzondere soort!

Zojuist waren ze nog normale ballonnen, maar ineens veranderen ze ineens in hele bijzondere partydecoratie. Dankzij de voorgevormde sjablonen kan je ze namelijk in een handomdraai veranderen in hele schattige koala's, in een ondeugend varkentje, een boze heks of een betoverende fee. Je kunt kiezen uit twee verschillende sets met diverse karakters. Het thema „sprookjes“ bevat allerlei fabelachtige wezens en met de set „dieren“ maak je je eigen ballonnen-dierentuin. Als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit voor het volgende kinderfeest heb je die hiermee gevonden! Je kan de opgeblazen ballonnen gewoon op tafel leggen en de kinderen kunnen ze helemaal zelf versieren. Bovendien is het ook een leuk idee om het eigen verkleed- of themafeestje mee te doceren.

De voorgevormde sjablonen kunnen door de praktische plakkers heel makkelijk op de ballonnen geplakt worden. Dat zorgt niet alleen voor een hele hoop plezier, maar is ook nog eens een leuke decoratie of herinnering aan het kinderfeestje.

Productdetails

  • Twee verschillende ballonnensets met het thema „sprookjes“ of „dieren“
  • Iedere set bevat zes verschillende ballon-karakters 
  • Set bevat zes ballonnen, zes ballonstaafjes, voorgevormde sjablonen die met plakkers op de ballons geplakt kunnen worden.
  • Aanbevolen minimumleeftijd: ten minste 8 jaar
  • Formaat verpakking: ca. 29,3 x 21,5 x 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:41:54+00:00