Contact

Fauna kussen Pico - Areaware

Vanaf € 37,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een bijzonder kussen dat je niet elke dag tegenkomt! In opvallende vormen van leuke dieren in designs uit de 19e eeuw, en in heldere kleuren is dit een bijzonder kussen van hoogwaardig katoen dat een prachtig decoratief element vormt in alle interieurs. Keuze uit eekhoorntjes, vossen, herten en terriërs. Kies zelf uw favoriet!

* Verplichte velden

€ 37,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sinds 2005 bestaan de Fauna kussens van Areaware. Regelmatig prijken ze in de inrichtingsmagazines of als decoratie in verschillende televisieseries. De ontwerper die verantwoordelijk is voor deze bijzonder opvallende decoratieve kussens is genaamd Ross Menuez die afkomstig is uit New York. Hij begon zijn loopbaan in de reclamewereld waarbij hij restaurants in de schijnwerpers probeerde te zetten, en hij ontwierp verschillende producten voor de zangeres Björk, die door haar opvallende voorkomen veel aandacht kreeg in de media. Voor deze mooie kussens werden afbeeldingen uit een encyclopedie uit de negentiende eeuw gebruikt. De omtrek van het kussen is tevens de omtrek van het diertje, waardoor het direct al een opvallend kussen wordt.

De kussens zijn gemiddeld ca. 25 x 18 cm groot en gevuld met een zachte stof. De hoes is van 100% biologisch katoen, vermengd met natuurlijke kleuren gemaakt van soja. Een bijzonder kussen in vrolijke kleuren, perfect voor in de woonkamer, in de kinderkamer of op je eigen slaapkamer! Prachtig cadeautje voor jarenlang plezier. Een heerlijk cadeau om urenlang mee te knuffelen, in prachtige vrolijke kleuren en lieve dieren. Een mooi cadeautje om direct verliefd op te worden! Dierlijk leuk cadeautje dat past in alle interieurs!

Productdetails

  • Beschikbare varianten: eekhoorn, vos, hond, hert
  • Afmetingen: 23 x 18 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:46:41+00:00