Contact

Paraplu die kleurt bij nattigheid

€ 28,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ook als het voor de zoveelste keer regent, zorgt deze van kleur wisselende paraplu voor een goed humeur. Hij beschermt niet alleen optimaal tegen het regenwater, maar zet ook nog eens de grauwe sfeer in een kleurrijk tafereel om.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een beetje licht in de duisternis, dat is altijd prettig op donkere, regenachtige dagen. Deze van kleur wisselende paraplu is de ideale oplossing om een slecht humeur door slechte weersomstandigheden tegen te gaan. Vallen de regendruppels op de paraplu, dan zorgt een kleurrijk schouwspel voor het nodige tegenwicht in de vorm van een veelkleurige verrassing.

Dit handzame regenscherm weegt slechts 300 gram en behoort daarmee tot de lichte modellen. De overwegend uit polyester bestaande paraplu is zwart van kleur met op de rand kleine, witte motieven in de vorm van regendruppels. Komt het regenwater op deze druppels, dan veranderen ze van kleur en komt een paraplu met regenboogkleuren tevoorschijn. Daardoor is de van kleur wisselende paraplu op regenachtige dagen een ware eyecatcher, die tijdens troebele weersomstandigheden voor de nodige vrolijkheid op straat zorgt. Bij een wandeling in de pauze zullen de collega's verbaasd opkijken als tijdens een regenbui de magische paraplu de bonte regendruppels tevoorschijn tovert. Ook bij de bushalte of op het schoolplein trekt het kleurrijke regenscherm geheid veel aandacht en vragen de omstanders zich verwonderd af hoe dit in zijn werk gaat.

De van kleur wisselende paraplu is compact, inklapbaar en heeft een opberghoesje. Verras een collega of je partner met dit originele cadeau voor natte dagen.

Productdetails

  • Materiaal: polyester, hydrochromatische kleur, aluminium
  • Gewicht: 300 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:15:13+00:00