Contact

Extravagante telefoonhoesjes in strass look

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Valt een van je goede vrienden of vriendinnen op door een extravagante persoonlijkheid, door een eigen stijl? Dan is één van deze telefoonhoesjes in strass look vast en zeker een cadeau dat in goede aarde valt. Ze vallen op en hechten veel waarde aan een buitengewone, soms zelfs excentrieke levensstijl die in ieder geval zeer uniek is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een smartphone is een stuk van je leven, een persoonlijk stukje techniek wat alleen voor jou is. Het is bijzonder zinvol om je iPhone 4/4S te beschermen tegen schade bij stoten, het op de grond vallen en stof. Het zijn kostbare apparaatjes die bovendien vol zitten met allerlei persoonlijke informatie.

Daarom zijn er talloze hoesjes in omloop, die er allemaal min of meer hetzelfde uitzien. Dat is prima voor degene die zich graag anoniem door het leven beweegt en geen waarde hecht aan kleuren, vormen of andere zaken die met een bepaalde schoonheid te maken hebben. Wie wel waarde hecht aan een eigen stijl, die kiest één van de extravagante telefoonhoesjes. Er is er eentje speciaal voor de coole prinses ontworpen, maar ook voor degene die helemaal weg is van rock. Daarvoor is het rode doodshoofd ideaal. Daarnaast is er ook telefoonhoes voorhanden met een subtielere doodshoofd, voorzien van een lief hartje als ooglap. Dit model heet niet voor niets 'Sweet Pirate'. Ook is er een exemplaar met een extravagante diamanten look en eentje met een hippe, bijzondere kleurrijke strass look.

Kortom, keuze genoeg om iemand te verrassen met een bijzonder origineel cadeautje voor de iPhone 4/4S.

Productdetails

Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:19:55+00:00