Contact

Etui om zelf te versieren

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooie etui waarop je naar believen kunt tekenen en met vele vrolijke kleurtjes kunt tekenen, en dat vele keren na elkaar! Want stop deze handige etui in de wasmachine en je kunt weer een hele nieuwe boodschap schrijven of tekening maken. Super leuk om een ondergrond te hebben om al je kunstwerken te laten verwezenlijken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vanaf nu is het nooit meer erg als je per ongeluk op je etui tekent of schrijft. Nee, het is juist prima om dat te doen! Naar hartenlust kun je al je boodschappen en tekeningen kwijt op deze mooie etui die heel handig is voor op school of op kantoor. Want met de bijgeleverde stiften kun je zo veel kwijt op je etui wat je maar wil.

Een super leuk idee voor als je voor het eerst naar school gaat, heel leuk omdat al je vriendjes en vriendinnetjes er hun boodschap op achter kunnen laten! En als je iets opschrijft dat je niet meer elke dag wilt zien, gewoon in de wasmachine stoppen! En dan kun je iedereen weer opnieuw vragen om zijn of haar lieve wensen of mooiste spreuk voor je op te schrijven. Een super leuk cadeautje, gemaakt van hoogwaardig katoen. En simpelweg in de wasmachine wassen zodat je weer met een schone lei kunt beginnen! Heel leuk cadeau, voor kinderen, tieners, dichters, schrijvers, kunstenaars, en eigenlijk voor iedereen die zijn of haar creativiteit op een hele verrassende manier wil kunnen uiten! Inclusief tien stiften in verschillende kleuren!


Productdetails

  • Van 100% hoogwaardig katoen
  • Afmetingen: 23 x 15 cm
  • Inclusief 10-delige set stiften in verschillende kleuren
  • Machine wasbaar bij 40°

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:20:05+00:00