Contact

Etagere Babell L

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke etagère kun je je vrienden echt thuis uitnodigen en ze laten denken dat je een eigen café geopend hebt! Met deze witte etagère komen alle koekjes en taartjes nog beter tot hun recht! Super cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze grote etagère naar ontwerp van Koziol krijg je drie niveaus van lekkernijen heel mooi geserveerd. Het moderne design en de hoge praktische toepasbaarheid maken dit een zeer geliefd cadeau bij alle patissiers, gastvrouwen en gastheren die graag hun gasten verwennen. Mooi voor in elke keuken en op tafel. Ook bijvoorbeeld tijdens een luxe ontbijt waarbij je eigenlijk altijd ruimte te kort komt voor alle broodjes en lekkernijen - met deze etagère creëer je gewoonweg extra ruimte op tafel, terwijl het ook een stukje design op tafel brengt.

Met deze grote etagère van ongeveer 314 x 314 x 340 mm kun je zeker veel lekkers kwijt. Het robuuste kunststof is makkelijk schoon te maken zodat je het vele malen kunt gebruiken. Omdat de drie delen uit elkaar gehaald kunnen worden is het heel makkelijk om het op te bergen in een kast voor het geval dat je hem soms niet wilt gebruiken. Super handig cadeau voor alle liefhebbers van bakken en koken en iedereen die wat luxe op tafel wil brengen.

Ook op feestjes natuurlijk een geliefd object, waarop je kleine snacks, lekkere stukjes fruit en groente kunt presenteren maar ook warme bladerdeeghapjes uit de oven bijvoorbeeld. Kortom, een heel praktisch en mooi ontworpen cadeau waar iedereen heel blij mee zal zijn!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:18:19+00:00