Contact

Eskimemo – memo- en penhouder

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een stapeltje memo's als onderdeel van een grappig object! Samen met de magnetische pen aan de hengel van het blauwe Eskimo'tje vormen ze een fraai en bijzonder origineel cadeau, dat altijd van pas komt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De Eskimemo memo- en penhouder is een verfrissende en handige aanvulling op ieder bureau. In de hectiek van alledag is een moment van ontspanning uitermate belangrijk en die afleiding biedt dit decoratieve kantooraccessoire. Is het na een verhit debat niet verfrissend de memo's uit het ijzige wak van deze vissende Eskimo te halen? Bovendien gaat er geen onnodige tijd verloren aan het zoeken van een pen, want die hangt opvallend aan de hengel van het grappige, blauwe mannetje. Dat is mooi meegenomen voor iedereen die geregeld zijn of haar pen ergens laat liggen.

Dit cadeau is een blikvanger in huis én op kantoor en zorgt in de zomer voor een extra koele aanblik. Maar ook in de winter en de rest van het jaar is het een genoegen dit schouwspel met de vissende Eskimo onder handbereik te hebben. Een liefdevol gemaakte set, handig om snel even een telefoonnummer, een naam of een e-mailadres te noteren. Heb je een visliefhebber in je vrienden- of kennissenkring, dat is dit cadeau natuurlijk een prima vangst. Maar ook niet-vissers verheugen zich vast en zeker ook met dit deze vindingrijke decoratie. Het is immers een handige blikvanger die op vele complimentjes kan rekenen. Met dit cadeau vis je gegarandeerd nooit achter het net!

Productdetails

Inclusief pen en 140 memo's

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:37:22+00:00