Contact

Emergency koektrommel

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het kan nooit kwaad koekjes op voorraad te hebben. En wat is dan beter voor het bewaren van koekjes dan de emergency-koektrommel? Want als er weer een koekjesnoodgeval is, is het belangrijk dat je meteen een graai kan doen in dit koekblik. Zorg dat je deze trommel atijd bij de hand hebt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms heb je gewoon het gevoel dat je nu meteen een koekje nodig hebt. Meestal komt dat gevoel zo rond de koffietijd. Soms komt dit gevoel ook gewoon ineens tussendoor opzetten. Op het moment dat dit gevoel ineens ontstaat, mag je het antuurlijk niet negeren. Daarom is het goed om voorbereid te zijn op zulke voorvallen. Een voorraad lekkernijen is aan te raden. Deze moeten natuurlijk ook goed opgeslagen en bewaard worden. Precies daarom is deze praktische noodgevallen-koektrommel een aanrader. De opdruk „food - in case of emergency – take a break“ laat duidelijk merken dat de inhoud van deze trommel alleen voor echte noodgevallen is.

Heb je net een vervelend gesprek gehad met je baas? Te veel stress op school of bij het studeren? Kan je eindelijk even alleen helemaal alleen van de rust thuis genieten? Of heb je gewoon te lang geen pauze gehouden? Dit zijn allemaal noodgevallen die dringend vragen om de noodgevallen trommel. Want iedereen weet dat de inhoud goed werkt altijd goed bij honger, stress, troost of verdriet. Dus als het leven even niet mee lijkt te zitten, neem even wat lekkers uit deze knalrode trommel. Een leuke verrassing voor een vriendin die af en toe even een koekje nodig heeft om de dag te kunnen doorstaan. En maak het cadeau nog persoonlijker door het blik alvast te vullen met heerlijke zelfgebakken koekjes. Zo is de trommel meteen klaar voor gebruik.

Productdetails

Emergency koektrommel

  • Afmetingen: ca. 15,5 x 20,5 x 7,5 cm
  • Gewicht: ca. 222 g
  • Kleur: rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:33:47+00:00