Contact

Elastische etiketten "La Bella"

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ideaal voor glazen potjes, flessen of voorraadbakjes. De te beschrijven decoratieve silicone etiketten passen zich aan de vorm aan. Flessen en bakjes kunnen nu gewoon meermaals worden gebruikt. Een geweldig cadeau-idee voor wie graag zelf kookt of bakt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je deze keukenhulpen eenmaal is huis, dan zijn ze niet meer weg te denken. Wat een geniaal idee om etiketten van silicone te gebruiken bij voorraadbakjes of flesjes met zelfgemaakte dranken, sapjes of sauzen. Ze hebben een diameter van 8 tot 11 cm en passen vrijwel altijd. In het gekrulde kader is ruimte om te schrijven wat zich in het bakjes of de fles bevindt, hoe je met het product dient om te gaan of de naam van degene die het glas, de fles of het bakje cadeau krijgt. De elastische etiketten kunnen ook op cadeaus worden aangebracht, zodat de ontvanger weet dat het cadeau voor hem of haar is bestemd.

Kies uit zwarte of witte keukenaccessoires en label nu bijvoorbeeld de weckpot met zelfgemaakte confituur of de fles met verse frambozensap. Vooral in grote gezinnen is het handig bepaalde maaltijden van tevoren te bereiden en in een weckpot of andere voorraadpot te bewaren. Daarbij komen de elastische etiketten "La Bella" uitstekend van pas. Ook een zelfgemaakte mangochutney krijgt in een 'eigen' potje een persoonlijk karakter en smaakt daardoor des te lekkerder. Vooral glazen potten kun je oneindig gebruiken voor tal van producten zoals dropjes, koffie, thee, kruiden, koekjes, noem maar op. Met een zelf geschreven naam op het elegante etiket krijgt het geheel een chique en unieke touch.

Productdetails

  • Set van drie
  • Zwart, rood of wit
  • Beschrijfbaar
  • Diameter van ca. 8 tot 11 cm
  • Van siliconen
  • 12 x 4 x 0,8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:22:34+00:00