Contact

Eivormer hartje

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Als het eitje bij het ontbijt al met liefde geserveerd wordt, kan de rest van de dag alleen maar goed en fijn worden. Om het eitje met nog meer passie en liefde klaar te maken, is deze eivormer in de vorm van een hartje een handig hulpmiddel. Een grappig idee voor Valentijnsdag. Verras je partner op deze bijzondere dag met een romantisch ontbijtje!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

's Ochtends vroeg opstaan is meestal geen fijne optie; je zou liever nog iets langer in bed willen blijven liggen. Maar een uitgebreid ontbijt op bed laat een ochtendhumeur meestal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hierdoor wordt het opstaan een stuk gemakkelijker als je de dag zo fijn kan beginnen!

Hoe kan je nu het ontbijtje nog origineler en liefdevoller maken? Natuurlijk mag daarbij absoluut een gekookt eitje nooit ontbreken. Maar een eitje in de vorm van een hartje is onovertreffelijk! Jouw partner zal nooit meer met het verkeerde been uit bed stappen. Bovendien is dit helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Je legt het gekookte en nog warme ei in de rode vorm van kunststof. De vorm kan je daarna sluiten en het ei kan hierin afkoelen. Als je hem dan open doet, heb je een heel romantisch eitje. Het zal perfect passen bij de rest van het zorgvuldig voorbereidde ontbijt. Dit is zeker een prachtig bewijs van jouw liefde aan je partner, want wie maakt er nu zulke mooie ontbijtjes? Hiermee kan iedereen de dag goed beginnen!

Na het gebruik is de eivormer makkelijk te reinigen met stromend water of in de vaatwasser. Tot het volgende liefdevolle ontbijt kan de eivormer dan gewoon in de bestekla opgeborgen worden. Een hartelijk cadeau, waarmee je iedere brunch, ontbijt of buffet heel charmant kan decoreren.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T05:31:40+00:00