Contact

Ijszak "Hangover"

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen haalt weleens een nachtje door en het laatste dat je dan wilt horen is: 'Heb je wel water gedronken voordat je ging slapen? Waarom maak je het dan toch zo laat?' Verzacht je pijn of die van een ander met deze geinige ijszak. Met toepasselijke bommetjes (je hoofd ontploft tenslotten ook) in een neutrale blauwe kleur. Leg standaard in de diepvries en pak 'm eruit wanneer je deze nodig hebt. Komt altijd een keer van pas. Altijd leuk om iemand te geven!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

We kennen het allemaal, dat spontane avondjes uit die beginnen met ‘kom we doen even een drankje’. Je zit zo gezellig dat het ene drankje overgaat in twee drankjes en misschien wel drie. Vervolgens hoor je van mensen dat die bepaalde club of bar gezellig is en denk je: ach, waarom niet. Je danst de hele nacht vergezeld van een x-aantal drankjes (al dan niet door elkaar gedronken) en voor je het weet komt de zon op. Het was super gezellig! Je duikt in bed, vergeet meestal water te drinken en ontwaakt de volgende morgen met enorme hoofdpijn. Hoe dan? Heb ik iets door elkaar gedronken, te snel gedronken, te weinig gedronken, help. AUW! Zo’n bonkend hoofd kan natuurlijk niemand gebruiken. Oplossing: stap uit bed en grijp deze ludieke ijszak uit het vriesvakje! Wát een opluchting.

Leg deze een half uur op je hoofd en je hoofdpijn zal grotendeels verdwijnen. En hoe ernstig je hoofdpijn ook is: wed maar dat je moet lachen als je deze zak ziet. Je slaat jezelf voor je hoofd (niet te hard!) dat je het zo bont hebt gemaakt, weet misschien niet alles meer wat je hebt uitgespookt, maar je dankt onze lieve heer op je blote knietjes dat je deze gadget hebt. Zou je je vrienden ook moeten schenken, heeft iedereen profijt van. Ook als je last hebt van andere malaises. Zak erop en even lekker achterover. Ook als je je vinger per ongeluk aan de kookplaat brandt of gestoken wordt op je been, zak erop en de pijn wordt verlicht. Praktisch en het ziet er nog grappig uit ook. Dus op zoek naar een leuk cadeautje dat voor een hoop plezier zorgt! Deze ijszak is je uitkomst!

Productdetails

  • Ø ca. 19 cm
  • Materiaal: 90% polyester, 10% katoen
  • Dop om erop te schroeven

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:31:12+00:00