Contact

Eigeelscheider vis – perfecte oplossing bij eieren scheiden

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Splits het eiwit van het eigeel – geen paniek, voor deze eigeelscheider is dat een fluitje van een cent. Perfect cadeau voor kennissen bakliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De dooier meermaals van de ene schaal in de andere schaal gieten en hopen dat de dooier met eigeel niet kapot gaat. Dat kost veel tijd en veel concentratie. Het kan alleen veel leuker en veel eenvoudiger met deze vis eigeelscheider. Breek het ei, laat alles in een schaaltje lopen, knijp lichtjes in de vis, zet de mond van de vis op de dooier en hup, daar heb je de dooier al te pakken. Je deponeert de dooier vervolgens weer in een ander schaaltje. Het lijkt niet alleen super gemakkelijk, maar het is ook super gemakkelijk. Een nieuw accessoire dat in geen enkele keuken van taartenbakkers mag ontbreken.

Geen stress met de kapotte dooier van het laatste ei, waardoor het eiwit van alle andere eieren onbruikbaar is. Dit praktische keukenaccessoire is een cadeau voor iedereen die graag in de keuken staat. Nu klinkt er geen diepe zucht maar verschijnt er een lach op het gezicht als het recept verlangt dat de eieren gesplitst moeten worden. Eigeel en eiwit lieten zich nog niet eerder zo gemakkelijk splitsen. Het is zelfs een leuke bezigheid geworden, omdat je nu met één handbeweging een ei kunt splitsen. Bovendien is de vis een fraaie verschijning die weinig plaats inneemt. Hiermee verras je iedere bakliefhebber!

Productdetails

  • 4 x 9,5 x 6,2 cm
  • Materiaal: siliconen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:15:25+00:00