Contact

Eiffeltoren in glazen blok met gravure

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit cadeau is een prachtige herinnering aan dat lange weekend in Parijs of een leuke hint om eindelijk eens de stad der liefde te bezoeken. Dit met een eigen tekst te personaliseren cadeau toont een detailgetrouwe, met laser vormgegeven Eiffeltoren in glas. Een fascinerend decoratiestuk voor op het bureau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met de moderne lasertechniek is het mogelijk dit soort fascinerende, driedimensionale cadeaus te ontwerpen. In dit geval is de Eiffeltoren in het glazen blok een optimaal cadeau als herinnering aan de romantische dagen in de Franse hoofdstad. Is de ontvanger een groot liefhebber van Parijs, dan merci beaucoup! Een mooier cadeau kun je je nauwelijks voorstellen!

Behalve het beroemde monument met een hoogte van meer dan 300 meter is ook de tekst op dit cadeau bijzonder belangrijk. Het driedimensionale decoratiestuk zal immers vaak worden bekeken en dan is ook de persoonlijke boodschap in beeld. De tekst komt op de voorkant te staan. Je kunt bij de bestelling kiezen of de letters bovenaan of onderaan gegraveerd moeten worden.

Voor de tekst kun je je fantasie de vrije loop laten om uiteindelijk een fraaie tekst achter te laten, eentje die beklijft. Dit persoonlijke cadeau past zowel op het bureau in kantoor als op de vensterbank in de woonkamer. Verras een kennis, vriend, collega of familielid met een originele, persoonlijk blikvanger.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:11:32+00:00