Contact

Eierwekker pinguïn

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De zeevogel met de witte buik en de zwarte rug herken je uit duizenden. Zijn beroemde manier van lopen heeft iets grappigs en aandoenlijks. Bewonder hem nu dagelijks als eierwekker in de keuken. Een perfect cadeau-idee voor de hobbykok en pinguïnfan.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eieren koken, aardappels, spaghetti of spruitjes, een goede kookwekker is daarbij onontbeerlijk. Sommige mensen noemen de kookwekker een eierwekker of andere mensen een eierwekker een kookwekker. Het belangrijkste is dat deze keukenhulp de tijd in de gaten houdt en dat doet deze eierwekker pinguïn als geen ander. Daarnaast zorgt hij voor een gezellige sfeer tussen de potten en pannen, want dit grappige dier is toch veel leuker dan een saaie eierwekker zonder design van betekenis. Dit exemplaar brengt ook nog wat kleur in de keuken. Met de gele snavel en de grote ogen heeft hij wel iets van weg het tekenfilmkuiken Calimero, maar dan zonder eierdop op zijn hoofd.

De pinguïn doet zijn werk net zo goed als zijn collega-eierwekkers. Je kunt hem tot 60 minuten kooktijd instellen en dan begint de countdown. Niet alleen in de keuken, ook in de badkamer voelt deze pinguïn zich thuis. Hoewel hij daar het liefst door de badkuip zou willen marcheren, houdt hij zich aan zijn opdracht en kun je hem gebruiken om de tijd voor het tandenpoetsen in te stellen. Bovendien ziet de badkamer met deze pinguïn er weer een stuk vrolijker uit. Een handig, klein cadeautje voor een vriend of vriendin.

Productdetails

  • Afmeting: 6 x 6 x 13 cm
  • Materiaal: ABS kunststof, staal
  • Designer: Jan Habraken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-07T23:26:56+00:00