Contact

Eierwekker meetlint

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nu kun je letterlijk de tijd meten voor het koken van een eitje. Deze excentrieke eierwekker meetlint is een origineel cadeau voor de hobbykok. De lengte van het meetlint geeft de verblijvende kooktijd aan.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een innovatieve en creatieve wijze de tijd meten. Dat kan met dit meetlint dat als eierwekker de minuten van 1 tot en met 60 aangeeft. Dit bijzondere exemplaar komt goed van pas in iedere keuken. Of je nu een ei wilt koken, aardappels of de trektijd van de thee wilt meten, deze eierwekker neemt er gewoon de tijd voor. Het handige oogje bovenaan het meetlint maakt het gemakkelijk om de te meten tijd eruit te trekken. Hier worden centimeters namelijk in minuten weergegeven. Dat is wel zo handig als je aan het koken bent, want een ei met 5 centimeter kooktijd is net zo eigenaardig als aardappels die 20 centimeter zouden moeten koken.

Heb je de juiste kooktijd omhoog getrokken, dan gaat de wekker meteen van start. Hij telt af en geeft de verblijvende tijd in het meetlint weer. Iedere kok verheugt zich met zo'n praktische keukenhulp in de buurt. Bovendien is het een echte blikvanger voor de gasten die een kijkje in de keuken komen nemen. Een eierwekker in een solide, fraai vormgeven aluminium omhulsel en er bovenop het chroomkleurige meetlint om de verstreken tijd te kunnen aflezen. Deze eierwekker meetlint is een origineel cadeau-idee voor iedereen die graag in de keuken staat.

Productdetails

  • Afmeting: 15 x 8 x 8 cm
  • Materiaal: aluminium
  • Designer: Jozeph Forakis

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:26:25+00:00