Contact

Eierwekker hamburger

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze klassieke fastfood snack is vegan, niet vet én geschikt als kookwekker in de keuken. Tot 60 minuten kan hij als countdown de kooktijd voor de soep, eieren of aardappels aftellen. Een origineel cadeautje voor keukenprinsen- en prinsessen
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk is de eierwekker hamburger het ideale cadeau voor de grote liefhebbers van de broodjes met een schijf vlees ertussen. De ronde keukenhulp is echter ook prima geschikt voor vegetariërs en vegans, want wie weet hoe het vlees van deze burgers is samengesteld? Het kan net zo goed een sojaburger zijn of eentje van tofu, die ook een vegan zou kunnen eten. In ieder geval is dit exemplaar absoluut vleesvrij! Kortom, deze hamburger is geschikt voor iedereen die bij het koken wel een steuntje in de rug kan gebruiken en graag grappige, opvallende accessoires om zich heen heeft. Draai je aan het broodje, dan kun je de kleine blikvanger instellen op een maximale countdowntijd van 60 minuten. Dus ruim voldoende tijd voor een pizza uit de oven, een gekookt eitje of een hamburger uit de magnetron.

De schijf vlees in het sesambroodje is traditioneel belegd met kaas en ketchup en heeft een diameter van 8,5 cm. Alles ziet er detailgetrouw uit, van de sesamzaadjes bovenop tot de stukjes kaas aan de zijkant en de ketchup die nog net niet van de burger druipt. Een handig cadeau om zelf in huis te hebben en een passend geschenk voor de kennis die altijd zo opschept over zijn culinaire kennis en uitgebreide verhalen vertalen over hoe een goede hamburger dient te smaken. 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:24:42+00:00