Contact

Eierdopje "Robot"

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bezoek uit het heelal! Dit grappige eierdopje in robot-design is een leuke gast op de ontbijttafel en bewijst meteen zijn praktisch kant. Want een eitje bij het ontbijt is nog veel gezelliger met dit grappige gezelschap uit het universum. Voor een goede start van de dag!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met verse sap gevulde glazen, heerlijk ruikende koffie, kostelijk beleg en natuurlijk verse broodjes en croissants. Daarmee lijkt de ontbijt- of brunchtafel perfect gedekt. Iedereen zit klaar en het genieten kan beginnen. Maar wacht even, er mist nog iets belangrijks tussen al dat lekkers! En wie komt daar ineens tussendoor geslopen? Een klein robotje, die zich ontpopt als een eierdop. Want een vers gekookt eitje mag natuurlijk op de perfect gedekte tafel niet ontbreken! Of de eieren nu warm of koud zijn en hard gekookt of zacht gekookt: dit kleine hulpje neemt ieder ei beschermend op zich. Een origineel alternatief op de normale eierdopjes, die meestal niet veel toevoegen aan de tafeldecoratie.

De vormgeving van een eierdopje lijkt misschien wat onbelangrijk. Maar je zult zien dat de tafel er ineens zo veel leuker en gezelliger uitziet! Daarmee is dit kleine robotje een leuke aanvulling op de tafeldecoratie. Ben je binnenkort uitgenodigd voor een ontbijt of brunch? Dan heb je hiermee het perfecte cadeau gevonden. De gastheer of gastvrouw zal blij verrasst zijn bij het zien van deze leuke eierdopjes op tafel! Want als de eieren leuk gepresenteerd worden, kan het niet meer mis gaan. Deze eierdopjes zijn leuk en opvallend tegelijkertijd.

Productdetails

  • Eierdopje als robot vormgegeven
  • Materiaal: keramiek
  • Afmeting: ca. 5,5 x 5,5 cm; doorsnede: ca. 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:30:57+00:00