Contact

Eerste spaarschoentje van de baby

€ 28,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze kleine zilveren schoen is een memorabele spaarpot voor de baby. Hiermee bouwt hij of zij het eerste startkapitaal op. Het is een bijzonder persoonlijk cadeau, want de initialen van de kleine staan op de zijkant gegraveerd.

* Verplichte velden

€ 28,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Opa's, oma's, tantes, broers en andere familieleden kunnen de baby alvast het eerste spaargeld cadeau doen, want deze fantastische spaarpot in de vorm van een zilveren schoen biedt voldoende ruimte. Met een roze en een blauwe veter zou je de spaarpot bijna om je voet binden, zo gedetailleerd is hij vormgegeven.

Aan de bovenkant is geen plaats voor het voetje van de baby, maar de gleuf die zich daar bevindt is wel prima geschikt om de schoen met het nodige muntgeld te vullen. Natuurlijk verheugt de kleine zich ook over papiergeld, want dat past er ook in. Geef bij de bestelling de voorletters van de gelukkige ontvanger op. Dat is een eenvoudige manier om dit cadeau te personaliseren, zodat er geen misverstand over bestaat wie de eigenaar van het waardevolle spaarschoentje is.

Aan de zijkant bevindt zich een glanzend hart en in het midden daarvan worden de initialen weergegeven. Wees creatief en schenk de pasgeborene een persoonlijk cadeau. Dit geschenk kan ook met meerdere mensen tegelijk worden gegeven, zodat de baby al meteen een goed gevulde schoen in huis heeft. Daarmee kan de kleine dan meteen sparen voor een mooie knuffelbeer of een paar mooie schoentjes...om aan te trekken!

Productdetails

  • Afmetingen: 9,2 x 5 x 5,5 cm
  • Gravure aan één zijde
  • Materiaal: metalen legering, licht verzilverd
  • Gelakt en met beschermlaagje
  • Let op: Geen speciale tekens bij de gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T14:02:13+00:00