Contact

Eenhoorn-strooier

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

De eenhoorn-strooier is een schattige blikvanger op de eettafel en een leuke aanvulling op het bakassortiment van jouw kind. Vul deze leuke eenhoorn met kleurrijke confettispikkels of hagelslag. Zo ontstaan de mooiste creaties! Het versieren van koekjes en cupcakes wordt een magische activiteit.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ingrediënten in een grote kom doen, het deeg mixen en kneden, de cupcakesvormpjes vullen en dan in de oven. Wat ruikt het heerlijk in het hele huis! De geur verspreidt zich overal en maakt iedereen hongerig. Het bakken van koekjes, taarten en cupcakes is een van de leukste activiteiten om met het hele gezin te doen. Daarbij ontstaan de mooiste en heerlijkste creaties. Brownies, muffins of cupcakes zijn vooral de baksels die juist bij kinderen goed in de smaak vallen. De ouders zorgen dan meestal voor het deeg, want dat gaat bij kinderen nog wel eens fout. Maar de jongste gezinsleden kunnen hun ei helemaal kwijt bij het versieren en decoreren van al dat lekkers. Met chocoladecrispies, hagelslag en confettispikkels in alle kleuren van de regenboog maak je de bakkunstwerken nog veel mooier. En dat kunnen zelfs de jongste kinderen nog! Zij zullen ijverig alles prachtig versieren en hebben daarbij zeker geen hulp van de volwassenen nodig.

Het vrolijke versieren in de keuken kun je nu nog leuker maken met deze strooibus in de vorm van een eenhoorn. Dit prachtige sprookjesdier zorgt voor nog meer fantasie en zal de creativiteit van het versieren stimuleren. De kinderen zullen met deze eenhoorn geweldige versier-avonturen beleven. Met de strooier worden de cupcakes en koekjes niet alleen heel erg lekker, maar ook heel erg mooi. Een leuke attentie voor kinderfeestjes en voor kinderen die graag met het hele gezin in de keuken bezig zijn. Natuurlijk ook leuk voor volwassenen die in hun hart jong zijn gebleven!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T02:17:59+00:00