Contact

Eenhoorn magneten

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bontgekleurde blikvanger is een musthave voor alle fans van eenhoorns. De eenhoorn magneten zijn een origineel cadeau voor jong en oud. Deze leuke gadget levert gegarandeerd een stralende lach op.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ze zijn weer terug, hoewel ze nooit echt zijn weggeweest. De eenhoorns, fabelachtige dieren uit een fantasierijke wereld, veroveren de harten van jonge en oudere mensen op aarde. Overal zie je ze weer opduiken, als motief op een trui of pyjama, op auto's, in tijdschriften en nu zijn ze ook als bonte magneten voor op de koelkast of het magneetbord gesignaleerd! De mythische dieren met een hoorntje op het hoofd zijn vooral zeer geliefd in verbinding met een regenboog. Daarom biedt deze fraaie magneetset zes verschillende magneten in de vorm van eenhoorns én regenbogen aan. Je kunt ze dus fraai met elkaar combineren en een eigen landschap met eenhoorns en de kleuren van de regenboog creëren.

Ze zorgen voor wat extra kleur en afwisseling in de keuken. De foto's en de uitgeknipte recepten op de koelkast kunnen vast en zeker wel wat kleurrijke variatie gebruiken. Ook het magneetbord op kantoor ziet er een stuk vrolijker uit met de vrolijke kleuren van deze apart vormgegeven magneetjes. Juist door de kleurenpracht onderscheiden deze eenhoorns magneten zich van de klassieke magneetjes en dat maakt ze zo uniek. Als je er langs loopt, dan moet je er gewoon even naar kijken, of je nu wilt of niet. Deze eenhoorn magneten zijn een absolute musthave bij een verjaardagscadeau of andere gelegenheden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:24:46+00:00