Contact

Een jungle voor thuis - Pop-Up-Set

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een eigen kleine jungle in de kinderkamer of op het bureau? Het klinkt onmogelijk, maar het tegenovergestelde is waar. Dit wilde en exotische cadeau maakt het mogelijk! De Pop-Up-Jungle heeft een prachtig landschap en er zijn schattige wilde dieren in te spotten. Maar dit is nog niet alles, want je zult verrast worden door het steeds mooier wordende kristallandschap. Een fascinerend cadeau!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het einde van de safari vakantie wordt nog even uitgesteld! Voor alle thuiskomers, die in gedachte nog in de jungle zitten, hebben wij hier de perfecte attentie. Met de Pop-Up-Jungle laat zich het verlangen naar verre oorden nog even uitstellen. Een zebra, aapje en leeuw kunnen naar believen in het droomachtige kristallandschap geïntegreerd worden. Dit is al een heerlijk aanzien, maar dat is nog niet alles. Want wat dan na enige tijd in het bos afspeelt, is zo indrukwekkend! Uit de boomstammen ontspringen ineens prachtige kleurrijke kristalachtige bloemen. Een imponerend en exotisch tafereel! Zoiets prachtigs heb je nog nooit gezien.

De magische jungle voor thuis zal ook zeker de allerkleinsten van het gezin betoveren. Het is daarom een uniek cadeauidee. Natuurlijk is het ook een passend geschenk voor een jungle themafeestje. Het verrassingseffect zal bij kinderen net zo groot zijn als bij de volwassenen. Een cadeau dat voor grote verrassingen zorgt en je even helemaal weg laat dromen!

Productdetails

  • Magische jungle Pop-Up-Set
  • Set bevat dieren ter decoratie van het jungle landschap
  • Bevat de „magische“ kristalbomen
  • Verpakkingsafmeting: ca. 15 x 25 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:49:20+00:00