Contact

Edward, de schaar inclusief houder

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eindelijk hoef je nooit meer op zoek naar een schaar! In deze houder staat Edward je altijd aan te kijken met zijn onschuldige ogen. Een grappig cadeautje met een hoog gehalte aan nuttigheid - voor op kantoor of in de keuken. Origineel cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Onder de opmerkzame blik van Edward de schaar krijg je nu je werk nog beter voor elkaar. Je zult nooit meer op zoek hoeven naar die ene schaar die ergens rondslingert. Met Edward in zijn handige standaard heb je altijd je schaar bij de hand. En tegelijkertijd is het ook een heel leuk decoratief cadeautje dat goed staat op je bureau, op kantoor, of op de keukentafel.

Heel handig, een schaar die ook voor lachsalvo's zorgt bij degenen die niet eens een schaar nodig hebben. Een leuk cadeautje voor het hele gezin, voor kinderen die naar een nieuwe school gaan, of wanneer je op kamers gaat wonen. Ook erg leuk voor een collega die nooit zijn of haar ogen van jouw werk kan houden. Met Edward hou je nu een extra oogje in het zeil! Een origineel cadeau waar je hoge ogen mee mee gooit! Een blikvanger waar je jarenlang plezier van zult hebben want als je Edward eenmaal in je leven hebt, zul je hem nooit meer willen laten gaan.

Weer zo'n leuk cadeautje op Cadeaus.be! Een van de favorieten van de redactie. Gaat hij jouw bureau straks ook opvrolijken? Een perfect cadeautje voor iedereen die graag een lach aan iemand cadeau doet!

Productdetails

  • 5,5 x 5,6 x 17,2 cm
  • Materiaal: kunststof (polystyrol) en metaal.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:57:46+00:00