Contact

Duwstokfiguren

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kleine kinderen willen niets liever dan zo snel mogelijk de wereld ontdekken. Deze bonte duwstokfiguren van echt hout bieden de helpende hand en zorgen voor veel plezier. Een fantastisch cadeau voor de allerkleinsten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ze zien er eenvoudig uit, maar voor kleine kinderen zijn het figuren met een gezicht en dat is heel spannend. Dat je ze ook nog kunt voortbewegen, dat vinden ze helemaal het einde. De lachende clown, de jonglerende zeehond, de vriendelijke beer of de ondeugende aap, alle figuren hebben een eigen, uitgesproken karakter en willen graag met kinderen spelen.

De duwstokfiguren hebben geen hoekige kanten, want bij de vervaardiging is natuurlijk rekening gehouden met de veiligheid bij kinderspeelgoed. Bovenaan de grappige steel, die iets weg heeft van een kleurrijke zuurstok, bevindt zich een knop die goed in de kinderhanden ligt. Kinderen hoef je niet uit te leggen hoe alles werkt, ze pakken gegarandeerd meteen de knop in de hand en duwen het grappige figuurtje voor zich uit. Het leukste is dat de aap, clown, beer of zeehond niet statisch is maar heer en weer schudt als ze worden voortgeduwd. Dat maakt het speelgloed echt levendig.

De poes of de hond in huis zal jaloers toekijken als hij de nieuwe speelgenoten van de kinderen ontdekt. Misschien speelt de kat ook wel mee en gaat hij achter de aap of de zeehond aan! In ieder geval zullen kinderen met een duwstokfiguur in huis zich niet meer zo snel vervelen. Het handige is dat de figuren licht en compact genoeg zijn om mee te nemen naar bijvoorbeeld opa en oma of andere familieleden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:18:08+00:00