Contact

Dubbelhart ringendoosje met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Komen de trouwringen tevoorschijn, dan kunnen de verlovingsringen in dit prachtige dubbelhart ringdoosje met gravure worden opgeborgen. Het blauwe fluweel aan de binnenkant bezorgt het doosje een chique touch. Op de deksel van dit personaliseerbare cadeau kun je een naam en datum laten graveren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Is de trouwdatum bekend, dan weten de verlovingsringen dat ze binnen niet al te lange tijd de vinger moeten verlaten. Deze waardevolle accessoires leg je niet zomaar ergens in een lade of in een bakje tussen de andere sieraden. Dit zijn immers zeer persoonlijke voorwerpen die een bijzonder plekje verdienen, een plekje in het hart van beide personen. Niet voor niets bestaat dit ringdoosje dan ook uit maar liefst twee hartjes!

Het glanzende doosje is verzilverd. Een speciaal laagje zorgt ervoor dat het materiaal niet kan verkleuren door oxidatie, want dat zou natuurlijk zonde zijn. Door de bijzondere vorm is het ringendoosje een echte blikvanger. Nieuwsgierige gasten mogen natuurlijk altijd een kijkje nemen. Ze zullen met verbazing zien in wat voor een elegante, fluwelen omgeving de verlovingsringen zich bevinden.

Op de deksel kun je twee voornamen laten graveren van degenen die de ringen droegen. Daaronder is ruimte voor een datum. Het glanzende, verzilverde doosje is een origineel cadeau voor de partner of als huwelijkscadeau voor een bevriend paar. Door het personaliseerbare detail is dit ook een bijzonder persoonlijk cadeau voor die ene speciale gelegenheid in het leven van twee mensen. Onder het dak van twee hartjes bloeit de liefde tussen de verlovingsringen gewoon verder!

Productdetails

Dubbelhart ringendoosje met gravure

  • 9 x 5,5 cm
  • Verzilverd en beschermd tegen verkleuring door oxidatie 
  • Met gravure: 2 namen + een datum
  • Bedekt met blauw fluweel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T22:44:30+00:00