Contact

Trofee "Droompaar" met gravure

€ 25,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Sommige mensen zijn voor elkaar bestemd, net zoals het dansende droompaar op deze sokkel. Deze perfecte manier van samenleven kun je met dit droompaar standbeeld symbolisch uitdrukken. Een personaliseerbaar cadeau voor de trouwdag, de partner of ouders.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

"Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de film Titanic, Patrick Swayze en Jennifer Grey in Dirty Dancing. Het zijn voorbeelden van beroemde droomparen die dansen. Daarbij harmoniëren ze tot in het kleinste detail met elkaar en dat is het kenmerk voor alle droomparen. Ze hoeven niet per se op de dansvloer te staan, maar twee mensen kunnen elkaar ook prima aanvullen in de keuken, op het werk of waar dan ook.

Zijn je opa en oma een droompaar of je vader en moeder, dan kun je ze op hun trouwdag met dit standbeeld eens op een leuke manier verrassen. Natuurlijk is dit cadeau ook perfect voor droomparen die niet getrouwd zijn, maar elkaar wel goed aanvullen. 'Ons droompaar Els & Martin' of 'Droompaar Sarah & Peter' zijn mogelijkheden om de sokkel van een persoonlijke tekst te voorzien. Daarbij heb je per regel 16 tekens ter beschikking.

Als je goed kijkt, dan zie je dat de houding van het droompaar op het standbeeld perfect in balans is. De schoenen en de gezichten zijn bijzonder gedetailleerd weergegeven en maken van het beeld een detailgetrouwe weergave van de werkelijkheid. Een romantisch cadeau-idee voor je eigen partner of voor die twee mensen waarvan iedereen vindt dat ze al jaren lang zo goed bij elkaar passen!"

Productdetails

"Droompaar standbeeld

  • Materiaal: kunststof / marmer
  • Afmeting: ca. 15 x 9 x 6,5 cm
  • Te graveren: 2 regels van 16 tekens"

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:16:13+00:00