Contact

Drinkman, de Walkman

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Lopen jouw vrienden ook nog steeds met zo'n saaie zakflacon rond? Jij niet meer! Want vanaf nu loop jij rond met een coole heupfles in klassiek walkmandesign. Deze zakflacon met retrolook is vooral een uitstekend cadeau voor een goede vriend van vroeger. Samen herinneringen ophalen onder het genot van een drankje gaat met deze walkman-fles nog beter!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kan jij je nog herinneren hoe jullie vroeger onderweg naar muziek luisterden? Destijds bestonden er nog geen mp3-spelers of mobiele telefoons. Nee, de walkman was jouw trouwe vriend op weg naar school of werk.

Tegenwoordig zie je de walkman helaas nergens meer op straat, want dit apparaat is ietwat ouderwets geworden en uit de mode geraakt. Toch is het fijn om herinneringen op te halen over cassettebandjes en goede muziek. Hoogste tijd dus voor de Drinkman, de praktische heupfles in uniek retro-design! Een geweldig kado voor vrienden van vroeger en muziekfans met wie je destijds altijd naar muziek luisterde. Deze zakflacon ziet er op het eerste gezicht uit als een echte walkman. Maar alleen als je een tweede keer goed kijkt, zie je dat het eigenlijk een heupfles voor drank is. Hiermee kan je dus iedere (alcoholische) drank meenemen en ervan genieten waar je maar wil. Net als de walkman vroeger wordt deze fles jouw trouwe vriend-to-go. Dus ook al komt er geen enkel geluid of toon uit de Drinkman, deze fles zorgt altijd voor vermaak!

Deze heupfles in retrodesign zal gegarandeerd jaloerse blikken opleveren. En daarbij maakt het niet uit tot welke generatie zij behoren, want de walkman is altijd een cool en klassiek item gebleven. Deze fles is dan ook een perfect cadeau-idee voor alle retro muziekfans. Een stijlvol item met een hoog nostalgisch karakter! Terwijl jij een heerlijk drankje nuttigt, zul je direct jaloerse blikken toegeworpen krijgen. Met deze hippe retro-zakflacon ben jij het middelpunt van ieder feestje.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:26:34+00:00