Contact

Drinking game - Mens erger je niet

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Even voorstellen: Drinking game 'Mens erger je niet'. Hetzelfde als dat oude vertrouwde spel, maar dan net even anders. Een leuk, hilarisch spelletje voor het najaar.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je 'Mens erger je niet' leuk vindt, is dit nog vermakelijker. Kletsen met je vrienden, kijken wat er in het glaasje gaat, dobbelen (en op zes hopen!) en in plaats van het welbekende pionnetje, shotglaasjes verplaatsen. In plaats van valsspelen door pionnetjes te verzetten als iemand naar het toilet loopt, doe je dat nu terwijl iemand er gewoon naast zit – een spelletje wordt tenslotte nog gezelliger met een borreltje ernaast. En aangezien er waarschijnlijk meerder drankjes ingaan, heeft waarschijnlijk niemand het door als jullie de tel kwijtraken en je 'pion' ineens 5 plaatsen verder staat. Oeps!

Het mooie van deze 'Mens erger je niet' is dat je vrienden nu eens niet geïrriteerd raken (lees: het bord van tafel gooien) vanwege het 'valsspelen', want door al het geklets en geschater let niemand echt op. Sterker nog: grote kans dat je medespelers exact hetzelfde doen! Overigens kan het spel ook makkelijk aangepast worden op de kinders. Vul de glaasjes, in plaats van met alcoholische versnaperingen, met iets lekker fris of melk en de kleintjes zijn ook weer een hele middag zoet. Dan voelen ze zich nog extra groot ook, met die speciale glaasjes waar papa en mama normaal uit drinken. Kortom: niets staat het plezier van dit spelletje in de weg. Altijd leuk voor een feestje of een doordeweekse avond.

Productdetails

  • Spelbord van glas
  • Afmetingen spelbord: 31 x 31 cm
  • Afmetingen glaasjes: 3,5 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T21:41:21+00:00