Contact

Drinkfles voor honden

Vanaf € 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Onderweg zijn met je hond is leuk, maar vooral in de zomer is er een probleem dat je niet te snel over het hoofd moet zien. Want ook je hond krijgt dorst en wil drinken. Om te zorgen dat hij of zij niet uit vieze plasjes water gaat drinken, is er deze hele leuke fles waar je hond naar hartenlust van kan drinken. Perfect cadeau voor iedereen die om zijn of haar hond geeft!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een hond is niet zomaar een huisdier, het is de beste vriend met vier poten, en gaat maar al te graag mee met zijn of haar baasje op weg door het bos of door de stad. Er is niets wat ze niet over hebben om bij hun baasje te kunnen zijn, en nu is er een manier om te laten zien dat zijn of haar baasje daar precies hetzelfde over denkt. Want de plekken waar je als mens wat water of drinken kunt kopen zijn er genoeg, maar aan honden wordt nog maar nauwelijks gedacht. Gelukkig kun je nu goed voorbereid op reis gaan. Met deze leuke drinkfles in verschillende leuke ontwerpen kun je namelijk water meenemen voor je hond, zodat hij of zij altijd en overal wat kan drinken, ook als er geen drinkbak in de buurt te bekennen is.

Een perfecte manier om er voor te zorgen dat je hond niet uitdroogt of vies brak water gaat drinken dat al een hele dag in de zon staat en waarin de bacteriën zich hebben vermenigvuldigd. Door dit slimme systeem kunnen alle honden overal te drinken krijgen en doen wat ze het liefste doen: op reis zijn met hun baasje, die zich nu een stuk minder zorgen hoeft te maken over het welzijn van hun trouwe viervoeter. Geweldig cadeau voor alle hondenbezitters!

Productdetails

  • Capaciteit: 500 ml
  • Beschikbare uitvoeringen: wit, wit met opdruk, blauw, roze, pootafdruk
  • Materiaal: roestvrij staal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:17:18+00:00