Contact

Drinkfles spuitbus

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Stop, niet drinken! Dat is toch een spuitbus? Dat klopt, maar deze spuitbus is niet gevuld met gevaarlijke chemicaliën van graffiti verf, maar met een frisdrank of andere (warme en koude) dranken en is bedoeld om de dorst te lessen. Voor iedereen die graag een grap met anderen uithaalt, is deze drinkfles een geweldig idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nooit meer saaie en eentonige drinkflessen voor onderweg! Deze opvallende drinkfles is vormgegeven als spuitbus en onderscheidt zich absoluut van alle drinkflessen, die je tot nu toe gewend was.

Een opvallend cadeau voor creatieve mensen, die in hun vrije tijd graag met spuitbussen interessante kunstwerken maken! Hiermee zul je jaloerse blikken op je geworpen krijgen. Als jij deze drinkfles uit je tas haalt en er een slok uit drinkt, zullen mensen bovendien even geschokt kijken. De vormgeving zorgt ervoor dat mensen denken dat je een slok verf uit deze spuitbus neemt. Maar niks is minder waar, want het is juist een hele praktische fles. Deze coole „spuitbus“ van hoogwaardig kunststof heeft een inhoud van 375 ml en is geschikt voor iedere verfrissende warme en koude drankjes. Of je nu een koele cola of een warme koffie wilt drinken – het maakt niet uit, want deze spuitbusfles kan overal makkelijk mee naar toe genomen worden. Door de goede isolatie van de fles blijft alles lang warm of koud. Bovendien is de fles voorzien van een rubberen bodem, waardoor deze slipvast is. De praktische draaidop zorgt er bovendien voor dat de dranken niet uit de fles lekken.

Een origineel cadeau voor grapjassen en lolbroeken, want deze fles zorgt in ieder geval voor wat verwarring als jij gewoon even een slokje wilt drinken. Een originele cadeau-tip voor iedereen die veel onderweg is en zijn verfrissende drankjes op de juiste temperatuur wil drinken.

Productdetails

  • Altura: 19 cm
  • Diámetro: 6,5 cm
  • Capacidad: 375 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:24:50+00:00