Contact

Drinkfles batterij

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze enorme batterij zorgt niet voor energie voor elektrische apparaten, maar voor energie voor het menselijk lichaam! Deze handige drinkfles voor onderweg heeft een origineel design en is daarom perfect voor echte trendsetters. Jij hebt onderweg nooit meer dorst!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voeding en drinken zorgen er in feite voor dat het menselijk lichaam weer genoeg energie krijgt. Bij elektrische apparaten vervult een batterij precies deze funcie. Dus het menselijk lichaam heeft eigenlijk altijd een oplaadbare batterij nodig. Deze drinkfles is daarom een absolute must-have! Met het geweldige batterij-design zorgt deze ervoor dat jij onderweg nooit meer dorstig bent en dat jouw persoonlijke batterij altijd opgeladen is. Het is een leuke verrassing voor mensen die veel onderweg zijn.

Door de rubberen bodem en de gemakkelijke draaidop zal deze fles niet gaan lekken. Bovendien is de fles perfect geïsoleerd, waardoor warme en koude dranken altijd op de gewenste drinktemperatuur blijven. Bovendien kan je deze fles eindeloos gebruiken en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, waardoor je ook geen afval meer hebt van wegwerpbekers. Een duurzaam alternatief op de koffie to-go! De fles is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een inhoud van 375 ml. De fles is 16 centimeter hoog en heeft een doorsnee van 6,5 centimeter. Hierdoor kan je niet alleen extra lang genieten van de heerlijke koffie of thee van thuis, maar is ook nog eens eenvoudig mee te nemen. Bovendien is deze fles natuurlijk ook nog eens een echte blikvanger en het zal misschien ook wel even voor verwondering zorgen. En wij weten zeker dat dit jaloerse blikken zal opleveren 's ochtends in de trein naar werk. Deze drinkfles is voor iedereen die genoeg heeft van die saaie papieren of plastic bekers. Een geweldig alternatief!

Productdetails

  • Altura: 16 cm
  • Diámetro: 6,5 cm
  • Capacidad: 375 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:08:10+00:00