Contact

Drink je fit - de luxe set

Vanaf € 33,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een prachtig vormgegeven glazen waterfles van 1 liter, mooi versierd en daarnaast ook een handige tijdsaanduiding, waardoor je precies kunt zien hoeveel en hoe lang je nog hebt om de fles leeg te drinken. Want je zou twee liter moeten drinken, elke dag! Een cadeautje waarvan iedereen kan genieten. Geweldig cadeautje voor iedereen die graag aan zijn gezondheid wil werken en zich fit wil drinken, met water!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een extra luxe set waarmee water drinken nog een stuk makkelijker wordt. Want het is de manier om je fit te voelen en goed voor jezelf te zorgen. Het klinkt misschien makkelijk, maar meer mensen dan je denkt hebben er moeite mee. Elke dag zou je twee liter water moeten drinken, minstens. Een bijna onmogelijke opgave voor sommigen, en dat terwijl het zo belangrijk is voor je gezondheid! Om je een handje te helpen is er nu dit mooie cadeau.

Een prachtig vormgegeven glazen waterfles van 1 liter, met daarop een tijdsaanduiding, waardoor je precies kunt zien hoeveel en hoe lang je nog hebt om de fles leeg te drinken. En tussen de middag vul je de fles nog een keer, zodat je nog een keer een liter kunt drinken. Je zult zien dat het opeens een stuk makkelijker wordt om die twee liter elke dag op te drinken! Met ook een mooi glas er bij dat je elk uur leeg moet drinken om bij te blijven op het schema. Een super handig cadeautje voor iedereen die een klein steuntje in de rug nodig heeft om daadwerkelijk zijn of haar water ook echt op te kunnen drinken. Prachtig decoratief item ook voor op kantoor, of in de keuken. Een cadeautje waarvan iedereen kan genieten. Geweldig cadeautje!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:42:11+00:00