Contact

Drijvende lantaarns

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het romantische licht wat van deze drijvende lantaarns af komt maakt van iedere avond een zwoele zomeravond. Laat je verleiden en kom tot rust met dit ultieme romantische cadeau.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent ze vast wel, die papieren lantaarns die vaak op feesten zoals bruiloften omhoog worden gelaten en de lucht versieren met kleine zwevende bolletjes vuur. Deze Drijvende Lantaarns zijn eigenlijk precies hetzelfde, maar dan voor op het water. Transformeer elke vijver in een waar zomerspektakel met deze prachtige lantaarns en maakt een feest van iedere situatie.

Het principe van de drijvende lantaarns is eigenlijk heel simpel. Een waxinelichtje verwarmd de lucht binnen in de papieren zak die daardoor droog blijft en over het water heen gaat zweven. Zo vormen de lantaarns ook zonder wind een mooi spektakel met lichtjes die alle kanten op kunnen gaan. Het mooie aan deze lantaarnset is dat ze, in tegenstelling tot de zwevende variant, niet na een paar minuten al zijn verdwenen. Zo lang als het waxinelichtje brand kan je genieten van deze mooie set. De materialen in de lantaarns zijn 100% biologisch afbreekbaar waardoor niets je in de weg staat om lekker achterover te leunen en te genieten van het mooie licht dat van ze af komt.

De lantaarns komen in een set van 10 en zijn makkelijk op te zetten. De waxinelichtjes zijn bijgeleverd waardoor deze set meteen klaar is voor gebruik. Je moet alleen nog even een lucifer of aansteker meenemen om dit spektakel op te starten.

Productdetails

  • Elke set bevat 10 lantaarns met 10 waxinelichtjes
  • Watervast en moeilijk ontvlambaar papier
  • Formaat: 11 x 11 x 11 cm
  • 100% biologisch afbreekbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:26:19+00:00