Contact

Draaiende kaarsenstandaard met vlinders

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vlinders zijn prachtig en geven iedereen een zomers gevoel. Hoe mooi zou het zijn dit zomerse gevoel altijd te hebben? Laat deze vlinders nu altijd dansen over de muren van je woonkamer. Hiermee heb je altijd een vakantiegevoel in huis: de roterende en stijlvolle kaarsenstandaard zorgt ervoor dat je huis een waar paradijs wordt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Langzaam voel je hoe je wegdroomt en je helemaal ontspant. Alsof je op je rug op een open groen veld ligt met prachtige zomerse bloemen om je heen. In de verte hoor je vogels fluiten en er is geen wolkje aan de strakblauwe hemel te ontdekken. Vlinders dansen om je heen en je krijgt een heel warm en zomers gevoel. Op dit moment is niets belangrijker dan de geur van bloemen en gras. Probeer maar eens uit deze heerlijke droom te ontwaken. De reden voor dit heerlijke dagdromen is namelijk deze stijlvolle roterende kaarsenstandaard, waarin liefdevol prachtvolle vlinders in zijn verwerkt. Deze vlinders zullen niet alleen bij de redactie van Cadeaus.be voor warme gevoelens en ontspanning zorgen, maar bij iedereen die deze kaarsenstandaard in huis neer zet. 

Het zorgvuldig bewerkte omhulsel van de kaarsenstandaard is fijn vormgegeven met talrijke uitgesneden vlinders. Deze betoveren alleen al zonder kaarsen erin! Zodra je er een kaarsje in zet, zullen overal prachtige vlinders geprojecteerd worden. Dit maakt van iedere kamer in huis een heerlijk paradijs met prachtige versiering op de muren. Een geweldig cadeau voor iedereen die veel waarde hecht aan een warme sfeer in huis. Daarnaast is het natuurlijk een romantische verrassing voor liefhebbers van vlinders en kaarslicht!

Productdetails

Afmetingen: 8 x 12 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T05:55:47+00:00