Contact

Douchemat "Save Water, Shower Together!"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eindelijk eens een douchemat met een boodschap! Want als je deze boodschap ter harte neemt, doe je met dit cadeau ook nog iets voor de verbetering van het milieu. Daarnaast is de douchemat ook nog eens een grappig en origineel cadeau voor de badkamer. Ken je vrienden met een goed gevoel voor humor die net gaan samenwonen? De douchemat is een grappig en origineel cadeau voor samenwonende paren!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze douchemat zal als decoratie de badkamer helemaal afmaken. De boodschap „Save Water – Shower Together“ is duidelijk voor iedereen en moet natuurlijk met een knipoog worden opgevat. Het zal de badkamer zeker opleuken en je gasten zullen moeten lachen. Daarnaast is het ook nog eens een heel praktisch cadeau: nooit meer koude voeten na het nemen van een warme douche! Bovendien zul je nooit meer uitglijden op de natte vloer. En natuurlijk raden wij aan om de boodschap ter harte te nemen en uit te voeren: het is de perfecte mogelijkheid om water te besparen! Want de bescherming van het milieu en het besparen van water kan ook gewoon heel gezellig zijn!

De douchemat is natuurlijk een fantastisch cadeau om te krijgen. Misschien een goed idee voor vrienden die samen net een huis gekocht hebben? Met dit cadeau zorgt u op ieder feestje in ieder geval voor een gemakkelijke stemming en het zal alle gasten aan het lachen maken. En daarbij kan je gewoon in het midden laten hoe deze boodschap geïnterpreteerd moet worden. Het is daarmee een buitengewoon leuk detail in de badkamer. Een uitstekend cadeau voor paren die gevoel voor humor hebben en een ideaal housewarming geschenk!

Productdetails

  • Gewicht: 0,5 kg
  • Afmetingen: 50 x 70 cm
  • Materiaal: 100% polyacryl

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T00:17:09+00:00