Contact

Douchegordijn reusachtige badeend

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Is het een vliegtuig? Is het een komeet? Is het Superman? Welnee, het is niets van dat alles. Het is gewoon een reuzenbadeendje, zo'n gele vrolijkerd die een piepgeluidje maakt als je erin knijpt. Of toch niet?! als je dit douchegordijn ophangt in de douche zullen je gasten toch wel even kippenvel krijgen. Op het tweede gezicht is deze reusachtige eend gelukkig ook een leuk gezelschap in de badkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie de badkamer inkomt zal zeker worden verrast door dit douchegordijn. Want wie denkt dat er een badend reuzeneendje achter het gordijn schuilgaat, komt bedrogen uit. De schaduwachtige reuzeneend die op het gordijn is geprint mag je dan wel anders doen vermoeden, maar in werkelijkheid zit achter het gordijn gewoon degene die zojuist de badkamer betrad om een verfrissend bad te nemen. Of jijzelf natuurlijk!

Het douchegordijn wordt geleverd met ringen, zodat je hem meteen kunt ophangen en het badkamerplezier direct kan beginnen! Met deze reuzeneend erbij hoef je je in elk geval nooit meer alleen te voelen! Dit is een leuk cadeau om badliefhebbers mee te verrassen die van een grapje houden.

Productdetails

  • Ringen om het gordijn op te hangen, zijn bij de levering inbegrepen
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:07:00+00:00