Contact

Douchegordijn periodiek systeem

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit douchegordijn is nog eens een origineel cadeau! De decoratieve accessoire is niet alleen een blikvanger voor elke woning, maar ook een handig overzicht van scheikundige elementen. Zo kun je tijdens het douchen ook nog iets opsteken! Een mooi cadeau voor een housewarming of andere gelegenheid, voor iedereen die nog niet  is uitgeleerd.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Van waterstof tot lawrencium - dit douchegordijn met het periodieke systeem kent ze allemaal. Een creatief idee voor een cadeau! Het douchegordijn is zowel een decoratieve blikvanger in elke badkamer als ook een geheugensteun bij het leren. Elke douchebeurt wordt hiermee een eenvoudige en vermakelijke scheikundeles. Moet je weten wat het element van goud is, dan hoef je niet langer te zoeken op Internet of dat stoffige boek van de plank te halen. Een kijkje in de badkamer is genoeg.

Het douchegordijn kan eenvoudig worden bevestigd en is even groot als een standaard douchegordijn met zijn afmetingen van 180 x 180 cm. Het douchegordijn is vaak een saai element in de badkamer, maar dat hoeft niet langer met dit douchegordijn. Dit is een uitstekend cadeau voor iedereen die nieuwsgierig is van aard en houdt van originele woonaccessoires.

Een cadeau voor jonge chemici en iedereen die misschien nog wat in te halen heeft op dit gebied. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren! Geef het douchegordijn als verjaardagscadeau, grappig cadeau voor een housewarming of als kleinigheidje voor de start van een scheikundecursus. Vergeet ook de gepensioneerde scheikundige niet! Een verraste blik en uitgebreide glimlach gegarandeerd met dit cadeau!

Productdetails

  • Afmetingen: 180 x 180 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T14:35:05+00:00