Contact

Douchegordijn met fotomapjes

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Fotolijstjes, fotowanden - we kennen ze allemaal, maar als je eens iets echt origineels wilt geven zit je goed met dit fotogalerij douchegordijn! Iets wat iemand altijd nodig heeft en je kijkt toch zelf ook liever naar leuke afbeeldingen dan naar een effen blauw of zwart simpel gordijn? Precies!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen heeft ´m hangen: het douchegordijn. Eigenlijk iets uit pure noodzaak omdat je niet je hele badkamer (hoe groot of klein ook) onder wilt sproeien tijdens je douchesessie. Tenzij je een glazen plaat voor de douche had ten tijden van je verhuizing was dit vast één van de eerste dingen die je aanschafte. En dan, wat voor een? Een simpel effen exemplaar, iets met dieren, symbolen, een grote afbeelding? Keuzestress! Je wilde gewoon snel kunnen douchen en hebt dus de simpelste gekocht. Niets mis mee, maar voor die vriendin die binnenkort een housewarming geeft, wil je met iets origineels aankomen.

Enter: dit fantastisch leuke douchegordijn. Misschien heeft ze al een fotogalerij in de woonkamer hangen, maar het hoeft zich niet tot daar te beperken. Hoe leuk gaat ze het vinden om haar lievelingstekeningen, kaarten en foto´s te zien terwijl ze een douche neemt of lekker baddert? Optie 1: je koopt deze voor de persoon in kwestie en laat ´m leeg zodat ´ie persoonlijk ingevuld kan worden. Optie 2: je gaat haar vriendengroep af en steekt er zelf een verzameling foto´s, kaarten en wat dan ook in. Extra leuk cadeau! En wordt de inhoud niet gewaardeerd, dan kunnen er alsnog andere foto´s en dingetjes in. Dat is het fijne van deze mapjes: ben je de inhoud zat, wisselen maar, op ieder gewenst moment. En geen zorgen dat de foto´s nat worden, door de hoogwaardige kwaliteit gebeurt er niets met de zorgvuldig bewaarde memorabilia. Leuk om te geven en om te krijgen dus, want wie houdt er nu niet van herinneringen!

Productdetails

  • 143 horizontale fotomapjes voor foto´s, kaarten en CDs
  • Afmetingen: ca. 180 x 174 cm (BxH)
  • Mapjes: ca 16 x 11 cm (BxH)
  • Materiaal: PVC, ftalaat-vrij

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:00:37+00:00